Полтавці порадили свободівським «прапороносцям» зайнятися ділом

ПОЛТАВА
25.08.2016, 09:01
Полтавці порадили свободівським «прапороносцям» зайнятися ділом

Полтавські інтернет-користувачі відреагували на статтю «Останнього Бастіону» про незаконне встановлення прапорів на Монументі Слави членами ВО «Свобода» та представниками інших організацій.

Полтавці порадили свободівським «прапороносцям» зайнятися ділом _1

Денис Скиданенко в коментарі до статті запропонував свободівцям застосувати наявні ресурси – квадрокоптер й альпініста – у мирних цілях для вирішення нагальних побутових проблем.

За словами Скиданенка, депутатам треба приділити увагу проблемі необрізаних гілок, дірявого даху в помешканні ветеранів та незадовільного асфальтового покриття.

Полтавці порадили свободівським «прапороносцям» зайнятися ділом _3

– …У меня в квартале (р-н Автобазовской и Мака) сломало несколько солидняковых веток, которые зависли в нескольких см от линии електропередач, и которые все вынуждены обходить по проезжей части, чтоб не идти под опасным местом. Есть желание поработать на этот город? Не вопрос, ребят, те же свободовцы. Юлик, бери коптер и альпиниста, и давайте, робіть покращення вже сегодня. А че нет? Или камер не будет, да и маратся нужно, – Скиданенко.

Також коментатор звернув увагу на реальну проблему історичного центру Полтави – стан Кадетського корпусу, на який представники місцевого політикуму не звертають уваги.

– …Пока Юлиан там тужился, натягивая веревку и запуская коптер, напротив Орла уже валится Артучилище. Только кому оно нужно, там же нужно реально работать, а не отрабатывать тягнибоковские тыреные в Голландии деньги.

Повний текст статті про встановлення прапорів на Монументі Слави читайте:

Прапори на Монументі Слави встановили всупереч Закону

Нагадаємо, Полтавська міська влада встановила табличку національної пам’ятки на Монумент Слави в центрі міста після тривалої епопеї з встановленням/демонтуванням стягів з Монумента. Усупереч цьому з порушенням Закону «Про охорону культурної спадщини» 23 серпня представники місцевої організації ВО «Свобода» з допомогою альпініста та квадрокоптера знову закріпили український та червоно-чорний прапори на пам’ятці. 

Цим члени організації свідомо порушили Закон України «Про охорону культурної спадщини».

Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01