Полтавці створили макет комфортної Левади

ПОЛТАВА
23.09.2016, 10:28
Полтавці створили макет комфортної Левади

На «Майстерні міста» мешканці Полтави долучилися до створення зручного мікрорайону Левада. Організатори фестивалю дали можливість маленьким полтавцям власноруч спроектувати та побудувати місто майбутнього. Пояснюючи, чому така увага прикута саме до Левади, ведучі звернули увагу на те, що цей мікрорайон є одним з найрозвинутіших у місті. Наразі його населення складає 17 тис. людей, і за прогнозами, у майбутньому ця цифра зростатиме. Тільки зараз там розбудовують житлові комплекси. Є перспектива побудування нових торгових центрів, обладнання набережної.

Полтавці створили макет комфортної Левади_1

Полтавці створили макет комфортної Левади_3

Полтавці створили макет комфортної Левади_5


Саме про набережну сьогодні говоритимуть на «Майстерні» міста о 18:30. Громадські організації, звичайні полтавці зможуть представити своє бачення проблеми облаштування пляжу біля р. Ворскли.

Загалом, замовником проекту «Майстерня міста» та інтегрованого розвитку міст в Україні є Федеральне міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), Державний секретаріат з економічних питань Швейцарської Конфедерації (SECO). Фестиваль проходить з 22-го по 25-е вересня.


Читайте також:
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27