Полтавці збирають підписи за знесення скандальних забудов

ПОЛТАВА
01.10.2018, 11:49
Полтавці збирають підписи за знесення скандальних забудов

На сайті Полтавської міської ради триває збір підписів під петицією про «Знесення (демонтаж) скандальних забудов в місті».

http://petition.rada-poltava.gov.ua/petition/view?id=291

Петиція передбачає знесення трьох споруд:

—Прибудова до екс-кінотеатру Котляревського по вул.. Соборності, 31 (ТОВ «Старнайт»);

—Комплекс МАФів поблизу універсаму «Полтава» по вул. Івана Мазепи, 45/4 (ФОП Яремчук);

—Кіоск на перехресті вулиць Стрітенської та Небесної Сотні (ФОП Дрозд).

Автор петиції зазначає: «Дані забудови та МАФи, були зведені з порушенням Законів України. І є такими, що обурюють полтавців, тим самим демонструють корупцію в місті, та є її символом».

У міськраді про ситуацію знають, проте рішення про демонтаж не розглядали. На одному з останніх засідань міськради Олександр Шамота заявив про необхідність знести прибудову до екс-кінотеатру Котляревського.

Тож наразі ще зарано судити про майбутню долю зазначених споруд.

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45