Полтавців запрошують дізнатися про безпечну енергетику

ПОЛТАВА
27.08.2014, 12:28
Полтавців запрошують дізнатися про безпечну енергетику

Громадська екологічна організація «Зелений Фронт» разом з Національним Екологічним центром України, ПМЕГО «Мама-86-Полтава», ГО «Екоклуб» та низкою полтавських громадських організацій запрошують полтавців прийняти участь у інформаційному турі «За безпечну енергетику», що відбудеться 28-31 серпня на Полтавщині.

Експерти громадських організацій різного профілю об’єднали свої зусилля заради спільної мети: розбудови в державі енергоефективного суспільства, передачі громадянам накопиченого світом досвіду економії та самостійного виробляння енергії, боротьби за свої екологічні права.

Інформаційний тур «За безпечну енергетику» є продовженням туру, що мав місце у Івано-Франківській та Львівській області з 7 по 18 липня.

Під час туру організатори демонструватимуть інформаційну виставку, присвячену питанням традиційної енергетики, енергозбереження і відновлюваних джерел енергії.

В програмі також заплановано: дискусійна платформа з науковцями Полтавської Державної Аграрної Академії; відвідини Лабораторію сонячної енергетики; показ тематичного відео; тематичні конкурси.

Співорганізаторами туру є ГО «Чиста Полтава», ГО «Козацькі хутори», ГО «Велополтава», Полтавська обласна рада, Громадська Рада при Полтавській облраді, Полтавська міська Рада, Миргородська райрада та райдержадміністрація, та Громадські Ради при них, райдержадміністрації, райради Полтавщини та Громадські Ради при них, ТЦ «Епіцентр».

Програма туру:

28 серпня, місто Миргород, вул. Гоголя, 125:

11.00 — 16.00 — робота тематичного наметового містечка.

16.00 — 17.00 — екскурсія по місту.

29 серпня, с. Руновщина Полтавського району:

13.00 — 16.00 — робота тематичного наметового містечка.

16.00 — 17.00 — екскурсія по селу для бажаючих волонтерів

30 серпня, місто Полтава, Корпусний Парк:

10.00 — 15.00 — робота тематичного наметового містечка.

12.00 — 14.00 — конкурс малюнків на асфальті.

14.00 — відвідування бажаючими волонтерами Полтавської Державної Аграрної Академії (ПДАА), де працює Лабораторія сонячної енергетики, працює комбінована система з геліоколекторами та тепловим насосом.

15.00 — 17.00 — екскурсія по місту для бажаючих волонтерів, дискусійний клуб з місцевими активістами.

31 серпня, смт. Нові Санжари, Народна Площа:

10.30 — 16.00 — робота тематичного наметового містечка.

16.00 — 17.00 — екскурсія по селищу для бажаючих волонтерів, дискусійний клуб з місцевими активістами.

ГО «Чиста Полтава»


Читайте також:
Полтава
Чиновники вирішили перейти на новий рівень самопіару, згадавши про природу. Скільки на це витрачено коштів платників податків — невідомо.
12:30
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00