Полтавців запросили попрощатися з літом на велосипедах

ПОЛТАВА
26.08.2016, 10:16
Полтавців запросили попрощатися з літом на велосипедах

Полтавські велолюбителі попрощаються з літом на колесах

Полтавців запросили попрощатися з літом на велосипедах_1

Представники «Велополтави» запропонували закінчити літній велосезон нічноюпокатенькою «ЛІТО – давай до побачення».

Подія відбудеться 27 серпня о 22.22. Учасники стартуватимуть від Корпусного паркумаршрут пролягатимечерез площуЗигіна, ТЦ «Конкорд», парк «Перемоги»та Білу Альтанку.

Організатори зазначили, що подія не матиме спортивного характеру.

Полтавців запросили попрощатися з літом на велосипедах_3

– Це не змагання, це АнтиГонка – вечірньо-нічна прогулянка велорайдерів та ролерів, спокійними, чарівними, нічними вулицями Полтави. Для тих, хто хоче поганяти, показати світові рекорди швидкості, то вам не сюди... Ми їдемо за відпочинком, спілкуванням та прохолодою!Темп буде комфортний для всіх. Тому, з нами можутьїхати як і ролери, так і новачки, і дівчата, і навітьдіти, –повідомили вони.

Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01