Полтавцям провели майстер-клас із килимарства

ПОЛТАВА
21.02.2017, 14:42
Полтавцям провели майстер-клас із килимарства

Полтавським учням провели майстер-клас із килимарства та малярства.

Школярі з гімназії №6 завітали до Галереї мистецтв, аби взяти участь у незвичному заході. Митець Наталія Дмитренко розповіла про особливості такої роботи та про те, наскільки важливо це дітям.

– Це – наші традиції, які ми маємо зберігати. Мало в яких школах зустрінеш таке на уроках праці. Перш за все, розвивається моторика та уява дитини. Тому що ти сам обираєш малюнок, який зобразиш, кольори, орнамент – наголошує Дмитренко.

За її словами, подібні заходи важливо впроваджувати, адже необхідно популяризувати такі види мистецтва, як килимарство та інші, які сьогодні не популярні серед широких мас.

Полтавцям провели майстер-клас із килимарства_1

Полтавцям провели майстер-клас із килимарства_3

Полтавцям провели майстер-клас із килимарства_5

Полтавцям провели майстер-клас із килимарства_7

Віктор Карпенко

Читайте також:
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
вчора, 19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
вчора, 12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
вчора, 09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
24 квітня, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
24 квітня, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04