Полтавцям розповіли про шляхи підвищення енергоефективності

ПОЛТАВА
28.07.2016, 13:01
Полтавцям розповіли про шляхи підвищення енергоефективності

Цього року Полтавщина витратить 140 млн. грн на енергоефективність. Про це розповіли 28 липня в Полтавській облдержадміністрації, де відбулось засідання колегії Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдежадміністрації.

Посадовці та фахівці в сфері економічного розвитку обговорили такі питання:


- Впровадження проектів міжнародної технічної допомоги в області.
- Організація співпраці органів влади, місцевого самоврядування, роботодавців, служби зайнятості та інших зацікавлених сторін у створенні нових робочих місць.
- Цінова ситуація на продовольчому ринку області у 2016 році.
- Перспективний план формування територій Полтавської області.
- План заходів з реалізації регіональної Стратегії розвитку та план проекту, що реалізують за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів у поточному році.
- Виконання у 2016 році регіональної програми енергозбереження.


Проте основною темою обговорення стали саме проблеми та перспективи енергетики.

Так нам стало відомо, що за останні 6 місяців уже реалізовано 49 проектів з підвищення енергоевективності області на суму 21 млн. грн.

У свою чергу, в цьому році планується реалізувати 240 проектів.Виділена сума коштів на них –138,9 млн. грн.

Олександр Гуцул 

Читайте також:
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27