Полтавщина посіла 1 місце по Україні з забезпечення землею атовців

ПОЛТАВА
07.10.2016, 07:43
Полтавщина посіла 1 місце по Україні з забезпечення землею атовців

Майже 5 тис. військових із Полтавщини отримали дозволи на розробку проектів землеустрою за час війни на Сході України. Про це повідомило Головне управління Держгеокадастру в Полтавській області.

Полтавщина посіла місце лідера усписку областей, які минулого тижня ухвалили рішення про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок військовим та членам сімей загиблих бійців.

Всього з моменту запровадження ініціативи про забезпечення землею до територіальних органів Держгеокадастру Полтавщини подали заяви 6 014 атовців. З них 4 694 отримали дозволи на розробку проектів землеустрою на ділянки загальною площею 7 890 гектарів.

Згідно підсумкової інформації, за тиждень головні управління Держгеокадастру у областях прийняли всього 1 269 наказів про виділення земельних ділянок учасникам війни на Сході та родинам полеглих бійців із земель державної власності сільськогосподарського призначення, із них 361 наказ ухвалений Головним управлінням Держгеокадастру у Полтавській області, що становить 28% від прийнятих рішень.

Нагадаємо, понад 200 військових отримали земельні ділянки в с. Сем’янівка Полтавського району за сприяння лідера ГС «Останній Бастіон» Геннадія Сікалова в липні цього року. 

Полтавщина посіла 1 місце по Україні з забезпечення землею атовців_1

Полтавщина посіла 1 місце по Україні з забезпечення землею атовців_3

БІЛЬШЕ ЧИТАЙТЕ: Понад 200 атовців отримали земельні ділянки в Полтавському районі


Читайте також:
Полтава
Чиновники вирішили перейти на новий рівень самопіару, згадавши про природу. Скільки на це витрачено коштів платників податків — невідомо.
12:30
Полтава
Стихійні звалища обабіч траси Решетилівка-Дніпро плюндрують неповторність нашого рідного краю. Громадяни засмічують, влада просто констатує.
06:03
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00