​Полтавські кінотеатри не підтримують бойкот російської кінопродукції

ПОЛТАВА
23.04.2014, 09:59
​Полтавські кінотеатри не підтримують бойкот російської кінопродукції

У зв’язку з агресією північного сусіда щодо нашої держави в Україні проходять різноманітні акції бойкоту російських товарів. До такої своєрідної ринкової війни долучились також дистриб’ютори та кінотеатри, як-то київський «Магнат», львівський «Планета Кіно»…

Полтава, очевидно, залишається осторонь цього. Адміністрація кінотеатру «Конкорд» пояснює: при винесенні вердикту демонструвати чи ні фільм, зважають лише на його шанси задовольнити запити тутешніх кіноманів і не вважають за потрібне відмовлятись від російських стрічок через політичну ситуацію. До країни-виробника, запевняють, упереджено не ставляться, якщо стрічка якісна і цікава – покажуть без проблем.

У кінотеатрі імені Котляревського також не підтримують політику бойкоту.

-На даний момент у нашому кінотеатрі йде лише один фільм російського виробництва – «Авантюрист». Його демонстрацію заплановано було ще до всіх цих подій, - розповіла старший адміністратор кінотеатру імені Котляревського.

Репертуар на наступний місяць у кінотеатрі ще не затвердили. Чи впровадять тут табу на продукцію російських кіностудій – залежить від дистриб’юторів.

-Дистриб’ютори відмовляються випускати російські фільми на деяких носіях, в тому числі на плівках, з якими ми працюємо, - пояснюють у кінотеатрі.

Хай там як, а успішність прокату іноземних стрічок на наших великих екранах залежить не лише від адміністрацій кінотеатрів, а від глядачів. Відмежовувати політику від розваг чи навмисно не підтримувати країну-імпортера фільмів, а також агресії в Україну – рішення суто особистісне. З іншого боку, патріотизм проявляють не лише на барикадах…

Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01