​ Полтавські фотографи показали війну на Донбасі через «Ротацію»

ПОЛТАВА
22.08.2016, 13:57
​ Полтавські фотографи показали війну на Донбасі через «Ротацію»

Презентація фотовиставки полтавських фотокореспондентів Анни Чапали та Ольги Матвієнко «Ротація» відбулася сьогодні в будівлі Полтавського театру ім. М.В. Гоголя. Виставка присвячена 25-ій річниці незалежності України.

​ Полтавські фотографи показали війну на Донбасі через «Ротацію» _1

Героями «Ротації» стали звичайні полтавці, що брали участь у війні на Сході України протягом усього часу. Від'їзд та повернення військових додому є основним сюжетом виставки.

​ Полтавські фотографи показали війну на Донбасі через «Ротацію» _3

​ Полтавські фотографи показали війну на Донбасі через «Ротацію» _5

Фотоматеріали поділені на дві частини, в одній із них розміщені фото самих учасників та їх близьких, інша містить колективні світлини бійців.

– Два роки ці чоловіки живуть на два світи: від ротації до ротації, між мирною Полтавою та буремним Донбасом, де триває війна. Названа по-різному – неоголошена, гібридна, але по факту справжня – зі смертю та відчайдушним героїзмом, який часто не має підтримки від держави, а подекуди і звичайних людей, – розповіли авторки.

Окрім власне фото, у виставці знайшли місце й історії життя кожного з воїнів, їхні враження і переживання.

Читайте також:
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00