​Полтавська обласна рада погодила підняття тарифів на опалення

ПОЛТАВА
09.08.2019, 07:12
​Полтавська обласна рада погодила підняття тарифів на опалення

Обласному комунальному виробничому підприємству теплового господарства "Миргородтеплоенерго" дали дозвіл підвищити абонентську плату за централізоване опалення і постачання гарячої води.

Відповідне рішення було ухвалено Полтавської обласною радою 19 липня поточного року. Підняття тарифів для споживачів послуг "Миргородтеплоенерго" вже набрало чинності 23 липня.

Чиновники озвучили нові ціни на централізоване опалення: для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії вартість послуги складе — 2036,51 грн/Гкал (з ПДВ). А також на постачання гарячої води для населення — 115,37 грн за 1 кубічний метр води (з ПДВ).

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27