Полтавська влада не поспішає боротися із травматизмом

ПОЛТАВА
24.04.2017, 09:15
Полтавська влада не поспішає боротися із травматизмом

Так виглядає тротуар – спуск із Білої альтанки, який відремонтували в 2016 році. «Якісний» ремонт не витримав і року.

У 2016 році першим заступником директора Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги» Андрієм Олєйніковим в рамках міської акції «Підтримай заходи із запобігання травматизму!» було ініційовано подання двох петицій до Полтавської міської ради, які набрали необхідні для розгляду голоси, а саме:

Про ремонт асфальтної частини дороги (спуску) з Білої альтанки;

Про ремонт сходинок центрального підземного пішохідного переходу.

Хоча якість продукції є одним найважливішим чинником успішної діяльності будь-якого підприємства, то це точно не стосується діяльності виконкому Полтавської міськради. Якщо так «якісно» відремонтують перехід, скажімо за 1 500 000 грн., де реальних робіт і на 300 000 не набереться, то навіщо полтавцям такий "вагомий" внесок в розвиток міста.

Асоціацією вчетверте направлено пропозицію до міського голови Олександра Мамая щодо вжиття дій з ремонту вищезазначених об’єктів, про наслідки розгляду якої буде повідомлено полтавців.

Полтавська влада не поспішає боротися із травматизмом_1

Ігнорування волі полтавців, які підписали петиції, це – ганьба для міської влади. На фото продемонстровано, як виглядала дорога до ремонту та через рік після ремонту. Хоча ці питання, місцева влада має вирішувати сама, без всяких там петицій та звернень.

Таке безвідповідальне ставлення до своїх посадових обов’язків – це наслідок відсутності навичок управління, відповідної освіти, досвіду роботи та непрофесіоналізму чиновників, які відповідають за ці напрямки! Хоча наявність відповідної освіти та досвіду роботи не завжди є запорукою професіоналізму!

Цими об’єктами щодня пересуваються тисячі полтавців, вони знаходяться в центральній частині нашого міста, їхній теперішній стан і є обличчям міськради!

За матеріалами https://www.prostir.ua/


Читайте також:
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
вчора, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
вчора, 12:23
Полтава
Повітряні очі гніву нині мають фронтовики із лав 66 Окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго. Наших земляків підсилили.
вчора, 08:12
Полтава
Неповнолітній житель Лубенського району зник безвісти ще 14 квітня. Парубок рибалив на березі річки Сула неподалік села Мусіївка.
16 квітня, 21:49