Полтавські архітектори розкажуть, як розбудовуватимуться села області

ПОЛТАВА
17.10.2016, 14:37
Полтавські архітектори розкажуть, як розбудовуватимуться села області

Архітектори з усієї Полтавщини розкажуть, як планують розбудовувати села на Полтавщині – про це йтиметься на засіданні архітектурно-будівної комісії.

А саме там збираються розглянути такі питання:
- детальний план території Бондарівської сільської ради за межами населених пунктів в адміністративних межах Бондарівської сільської ради Кременчуцького району Полтавської області.

БІЛЬШЕ ЧИТАЙТЕ: Над прірвою у житі: Біланівський ГЗК може стерти більше 5 тисячі людей на Полтавщині

- детальний план території Новогалещинської селищної ради за межами населених пунктів в адміністративних межах Новогалещинської селищної ради Козельщинського району.
- детальний план території Солоницької сільської ради за межами населених пунктів в адміністративних межах Солоницької сільської ради Козельщинського району.

Проекти розроблялися в розвиток затверджених Схем планування території відповідних районів, з використанням наявної містобудівної документації, згідно з положеннями чинного законодавства України.

Нагадаємо, раніше ця комісія вже представила та затвердила подальший розвиток с. Абазівки, де проектним рішенням передбачається покращення наявних умов проживання за рахунок збільшення обсягів садибного житлового будівництва. С. Ковалівка (Шишацький район), де за межами населеного пункту планують розмістити свердловину газоконденсатного родовища, площею 0,98 га. Обговорили учасники ради і зміни до генерального плану с. Семенівка і про проект нового будівництва пам’ятного знаку «Місце Сорочинської трагедії в селі Великі Сорочинці».


Читайте також:
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04