Полтавські чиновники можуть позбавити місто спеціалізованої дитячої стоматології

ПОЛТАВА
22.03.2016, 19:13

Спроби голови Полтавської облради Олександра Біленького Біленьким і co (Майборода-Чередніченко-Педик) захопити «Полтавафарм», низка проблем у працівників швидкої допомоги через корупційні схеми Полтавської облради, Департаменту охорони здоров’я, імітація реформ у медичній галузі під виглядом псевдореорганізації – останні події в медицині Полтави й області свідчать про свідоме й цілеспрямоване нищення галузі представниками так званої Полтавської фармацевтичної мафії.
Прогнозовано, темні справи навколо медичних закладів отримали новий виток.

Полтавські чиновники можуть позбавити місто спеціалізованої дитячої стоматології _1

Полтавські чиновники можуть позбавити місто спеціалізованої дитячої стоматології _3

Полтавські чиновники можуть позбавити місто спеціалізованої дитячої стоматології _5


Тепер у центрі уваги опинилася міська дитяча клінічна стоматологічна поліклініка. Точніше, її місце розташування. 1600 квадратних метрів нерухомості в самісінькому центрі Полтави еквіваленті приблизно 2 млн доларам. Ласий шматок для «старих» дерибанів із міської ради. Тим паче місцеві вибори вже минули.

Схема, за якою чиновники хочуть віджати дитячу стоматполіклініку, упирається в 3 дії.

Step І під прикриттям реорганізації в галузі, єдиний спеціалізований заклад дитячої стоматології у якості структурного підрозділу хочуть приєднати до Дитячої міської клінічної лікарні (м-н Левада).

Step ІІ винести це питання на сесію міськради, протягнути та погодити його. Думкою громади знехтувати. Як і порушити проекти медичної реформи, ухвалені Верховною Радою, які не передбачають закриття, поділ чи жодні інші маніпуляції з закриттям чи примусовим об’єднанням спеціалізованих дитячих медичних закладів.

Step ІІІ як вивести звільнену внаслідок такої «реорганізації» територію з комунального балансу міста через власне приватне бюро технічної інвентаризації, знає, зокрема, Андрій Матковський. Ринок «Колхозний», територія парку «Перемога», більшість комунальних будівель на центральних вулицях міста Полтави тому свідчення.

У Полтавській міській дитячій клінічній стоматологічній поліклініці лікарі щодня оглядають і надають безоплатну фахову допомогу щонайменше 300 дітям. На скільки впаде рівень надання стоматологічних послуг після «реорганізації» та приєднання закладу до Дитячої міської клінічної лікарні на Леваді, наразі відповісти важко.

Зазначимо тільки, що лікарі Дитячої міської клінічної лікарні на Леваді, які травмували Альбіну Гохалтер, прооперувавши дівчинці здорову нирку, замість хворої, досі не понесли відповідальності перед законом. Це і є відповідь на питання щодо діяльності міської влади та політики «реорганізації» медичної галузі, якою вигідно прикриватися, коли мова йде про 2 млн вічнозелених.

P.S. Спроби міської влади витіснити дитячу стоматполіклініку з приміщення в центрі міста, зруйнувавши спеціалізований заклад зі своєю клінічною базою та кафедрами та зробити з неї структурний підрозділ лікарні, де калічать дітей, лише підтверджує думку, що медичну галузь Полтави й області знищують цілеспрямовано. 

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27