Полтавські депутати все ж внесли зміни до міського кошторису

ПОЛТАВА
24.03.2017, 10:58
Полтавські депутати все ж внесли зміни до міського кошторису

Під питанням було фінансування шкільних сніданків для дітей. Але рішенням більшості зміни ухвалили.

22 голоси депутатів змінили річний бюджет міста. Зміни стосуються додаткового фінінсування шкільних та дошкільних закладів Полтави. перед голосуванням мер умовляв депутатів зглянутися на дітей, які без вирішення цього питання залишаться без нових шкільних дошок, нових парт, вікон та, навіть, сніданків.

На минулих сесіях міської ради народні обранці скаржилися на те, що бюджет зверстаний нашвидкуруч. Одним із підтверджень цьому те, що зміни тільки зараз торкнулися освіти та, зокрема, шкільних сніданків.

Нагадаємо, цього року на освітню галузь виділили 651783 тис. грн, а на охорону здоров’я передбачено 359198,4 тис. грн. Обсяг коштів на соціальний захист та забезпечення передбачено у сумі 86460,5 тис. грн. На галузь культури спрямували видатки в сумі 73945,2 тис. грн, на розвиток спорту — 31632,8 тис. грн. На житлово-комунальне господарство міста використають 199035,3 тис. грн. А на утримання та розвиток інфраструктури доріг передбачено кошти в сумі 160000 тис. грн.

Віктор Карпенко

Читайте також:
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45
Полтава
Чиновникам і депутатам немає часу вкладатися в українську перемогу, адже посилено набивають кишені. Підтримка воїнів — на громадянах.
26 березня, 07:09