Полтавські дільничні зібрали гуманітарну допомогу для діток із зони АТО

ПОЛТАВА
12.02.2015, 14:30
Полтавські дільничні зібрали гуманітарну допомогу для діток із зони АТО

Колектив дільничних інспекторів міліції міста Полтава вийшов із ініціативою та зібрав одяг, взуття, іграшки та канцтовари для дітей, які через бойові дії на сході України вимушені були покинути свої домівки та поселитися у Полтаві, передає УМВС України в Полтавській області.

Передача речей відбулася сьогодні, 12 лютого, в приміщенні Полтавської школи-інтернат імені Н.К. Крупської для дітей-сиріт.

Наразі в цьому навчальному закладі перебуває тринадцять дітей із зони АТО.

Допомогу прийняла директор інтернату Алевтина Ключинська. Вона подякувала правоохоронцям та запевнила, що всі речі знайдуть своїх маленьких господарів.

Діти з радістю розбирали принесені іграшки та дякували міліціонерам за дружній візит.

Полтавські дільничні зібрали гуманітарну допомогу для діток із зони АТО_1


Читайте також:
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36