Полтавські водії вказали на ганьбу Валерія Головка

ПОЛТАВА
05.04.2016, 06:35

Одна з двох головних доріг, які проходять через Кременчук, прийшла у повну розруху.

Трасу «Полтава-Олександрія» жорстко зруйнували сніг та дощ. Вочевидь, найближчим часом з огляду на воронки на проїжджій частині автомобільне сполучення між Полтавою та Кременчуком буде припинено взагалі. – передає кременчуцьке видання «Програма Плюс».

Відверте обурення станом покриття висловлюють самі водії. Так Олександр Білан надав фото автошляху. У коментарях люди обговорюють дві речі. Зокрема, користувачі пишуть: «Такого стану проїжджої частиниважко пригадати взагалі» та «Дорога між Полтавою та Кременчуком є особистою ганьбою губернатора Полтавщини Валерія Головка».

Полтавські водії вказали на ганьбу Валерія Головка_1

Полтавські водії вказали на ганьбу Валерія Головка_3

Полтавські водії вказали на ганьбу Валерія Головка_5

«Що далі, то гірше. Дуже цікаво, чи досягнемо рівня «славної» дороги в районі села Восіяцьке (траса Кіровоград-Миколаїв). Ото вже буде повна ганьба обласній владі», - сказав екс-керівник Кременчуцької районної ради Володимир Сіора.

Полтавські водії вказали на ганьбу Валерія Головка_7

Полтавські водії вказали на ганьбу Валерія Головка_9

ФОТО ПРОЇЖДЖОЇ ЧАСТИНИ ПОБЛИЗУ СЕЛА ВОСІЯЦЬКЕ 

До слова, водії настільки обурилися бездіяльності влади щодо жахливого стану дороги поблизу села Восіяцьке, що створили електронну петицію на сайті Президента. Щоправда, звернення не набрало необхідної кількості голосів для розгляду.

Полтавські водії вказали на ганьбу Валерія Головка_11

Зазначимо, на виїзному засіданні бюджетного комітету Верховної Ради в Полтавській ОДА було оголошено рішення виділити 251 млн грн. із держбюджету на ремонт доріг Полтавщини. У розмові народний депутат Сергій Рудик, покликаючись на заступника голови Укравтодору, сказав: «Сумарно, щоби зробити всі полтавські дороги треба 20 млрд гривень».

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45