Полтавські волейболістки можуть увійти до четвірки Вищої Ліги України

ПОЛТАВА
26.02.2017, 17:21

Жіноча волейбольна команда «Полтавчанка» стартувала у вирішальних матчах Вищої ліги.
Команда Олександра Кириленка вже показала гарні результати проти представниць Київщини – білоцерківського «Спортліцею». Тренер передбачає вдалу гру і надалі. 

Полтавські волейболістки можуть увійти до четвірки Вищої Ліги України_1

– Перші 2 партії дівчата відіграли добре, 25:10 та 25:18, але потім розслабились. Після того, як на поле випустили молодь, виникли труднощі, третя партія вийшла з рахунком 25:23. Хоч в цілому перемога за нами, та будемо працювати. Команди сильні, та все ж залежить від настрою гравців, – коментує Олександр Кириленко. 

Волейболістки «Полтавчанки» мають усі шанси потрапити до «Фіналу чотирьох». Для цього треба здобути перемогу у грі проти «Буковини» з Чернівців в останньому матчі.

Відділ моніторингу

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27