Полтавських аграріїв вчили як використовувати сучасні online-технології та інформаційні системи (відео)

ПОЛТАВА
17.10.2019, 17:01

На базі Полтавської державної аграрної академії упродовж двох днів, 17 та 18 жовтня, проходить Всеукраїнський науково-практичний семінар «Засоби сучасних online-технологій та інформаційних систем в АПК».

17 жовтня під час семінару розповіли про автоматизацію виробничих процесів у сільському господарстві. Аграріїв ознайомили з інноваційними можливостями системи обліку, аналізу та планування діяльності аграрного підприємства на платформі «Soft.Farm».

Під час семінару учасники мали можливість отримати не лише теоретичні, а й практичні знання. Кожен охочий міг поєднати теоретичні аспекти застосування сучасних технологій для збору, накопичення та обробки інформації конкретних підприємств із практичним тренінгом під керівництвом команди розробників інформаційної системи.

Зайнятість населення на селі, після впровадження інноваційних систем обліку та й узагалі поширення новітніх технологій може дещо зменшитися, переконаний декан факультету агротехнологій та екології ПДАА Микола Маренич. Проте з такою думкою погоджуються далеко не всі учасники семінару, оскільки без людини жодна техніка працювати не зможе.


Читайте також:
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
вчора, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
вчора, 12:23
Полтава
Повітряні очі гніву нині мають фронтовики із лав 66 Окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго. Наших земляків підсилили.
вчора, 08:12
Полтава
Неповнолітній житель Лубенського району зник безвісти ще 14 квітня. Парубок рибалив на березі річки Сула неподалік села Мусіївка.
16 квітня, 21:49
Полтава
У березні 2023 року він оформив собі службове відрядження до Республіки Польща та під виглядом робочої поїздки виїхав за межі України.
16 квітня, 15:45