​Полтавський нардеп вважає свій люстраційний законопроект «революційним»

ПОЛТАВА
17.04.2014, 11:31
​Полтавський нардеп вважає свій  люстраційний законопроект «революційним»

Народний депутат Сергій Каплін написав щойно таке:

Зареєстрував революційний законопроект  «Про люстрацію» та продовжую люстраційний тур по Україні.  Проект Закону № 4678-1 передбачає подання чиновниками люстраційної декларації – заяви особи про відповідність люстраційним критеріям, про готовність розкрити інформацію про себе.

 Передбачається три критерії: невідповідність стилю життя особи (його майнового стану і рівня витрат) легальним джерелам доходів, перебування на посадах у спецслужбах колишнього СРСР та співробітництво із ними.  Для контролю процесу буде створено Люстраційний комітет України, безпосередній нагляд за посадовцями здійснюватиме інспектор Люстраційного комітету.

 Він буде здійснювати перевірки, зможе вимагати інформацію, призначати оцінки майна, залучати ОВС та матиме інші повноваження, аби очистити чиновницький апарат від порушників.  Чиновники, які люстрацію не пройдуть, будуть звільнені, їм заборонять займати посади в державному апараті.

 20 років над простими громадянами здійснюється корупційне політичне насильство з боку нащадків компартії та комсомолу. Вони знищували українську економіку, продавали суверенітет «дружнім країнам». І якщо ми не зупинимо цей геноцид – вони влаштують похорон Українській Державі.

 Я вніс проект, який підтримує асоціація правників України та ряд платників податків і роботодавців. Він у неймовірно короткий термін допоможе провести «перезавантаження» у країні.

 Більшість політиків бреше, що у країні немає кадрового резерву, щоб замінити мафіозі, які зараз займають посади. Це неправда. Наша земля народила величезну кількість спеціалістів і ми доведемо це.  Тому я зареєстрував законопроект і вирушаю в люстраційний тур, щоб боротися із метастазами корупції по всій Україні. Я зберу прізвища і привезу їх до Києва.

 Ми отримаємо підтримку людей. Впевнений, що у день розгляду проекту під Радою будуть десятки тисяч людей, які хочуть очистити країну від мафії.

А що думаєте з приводу люстрації ви? «Останній Бастіон» узагальнює ці пропозиції, в тім числі і на місцевому, так би мовити, матеріалі. Хто з полтавських чиновників, прокурорів, суддів, працівників інших правоохоронних та контролюючих органів,  на вашу думку, вже давно «зачекався» люстрації?  

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27