Полтавський піп просить прихожан скинутися, щоб «відбити» куплений автомобіль

ПОЛТАВА
11.07.2017, 07:25
Полтавський піп просить прихожан скинутися, щоб «відбити» куплений автомобіль

Полтавський священик української православної церкви Київського патріархату (УПЦ КП) Олександр Дедюхін попросив парафіян скинутися на погашення боргу за куплений автомобіль. Про це Дедюхін на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначає піп, збирати гроші з наївних вірян йому порадив один із парафіян, побачивши куплене «чудо» - б/у мінівен «Пежо». У кінці запису Дедюхін подає номер картки «Приватбанку», наголосивши постійним клієнтам, що не змінював рахунку.

Полтавський піп просить прихожан скинутися, щоб «відбити» куплений автомобіль_1

Зі свого боку піп обіцяє чесно молитися за кожного, хто відгукнеться на його прохання. У коментарях трапляються різні дописи, від схвальних до різко негативних. 

Полтавський піп просить прихожан скинутися, щоб «відбити» куплений автомобіль_3

Полтавський піп просить прихожан скинутися, щоб «відбити» куплений автомобіль_5

Раніше Олександр Дедюхін заявляв, що в Свято-Миколаївському храмі Полтави можна безкарно ловити покемонів на смартфон за умови придбання свічки.

Читайте також:
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
15:35
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11