Попередження про високий рівень пожежної небезпеки на Полтавщині

ПОЛТАВА
16.08.2019, 10:07
Попередження про високий рівень пожежної небезпеки на Полтавщині

Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Полтавській області знову оголосило пожежну небезпеку 5 класу.

За даними Українського Гідрометцентру, впродовж другої половини серпня на Полтавщині спостерігатиметься високий температурний рівень. У вказаний період надзвичайники та метеорологи застерігають громадян утриматися від самочинного спалення стерні, соломи, післязбиральних залишків і сміття.

У Полтавському Управлінні ДСНС просять мешканців області неухильно дотримуватися вимог пожежної безпеки та природоохоронного законодавства. Вогнеборці наголошують, що під час високого температурного рівня не слід бути байдужими до навколишньої природи.

Читайте також:
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
15:35
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11