Португальська печера - серед найкрасивіших у світі

СВІТ
28.04.2017, 12:44
Португальська печера - серед найкрасивіших у світі

Журнал «Condé Nast Traveller» вибрав найбільш вражаючі природні чудеса планети.

Зокрема, серед 15-ти об‘єктів - геологічна формація Algar de Benagil у Португалії, в місцевості Алгарве, що на самому півдні країни, на березі Гібралтарської протоки.

Португалія представлена в списку поряд з такою красою, як печера Прайя Накхон в Таїланді, мармурові печери чилійської Патагонії, печера Фингала в Шотландії, льодовикові печери в Ісландії та ін.

Португальська печера - серед найкрасивіших у світі_1

Печера Algar de Benagil була утворена вітровою та водною ерозією і є однією з головних туристичних визначних пам'яток Португалії.

Годинна екскурсія в печеру та відвідування безлюдних пляжів коштує 20 євро для дорослих і 10 євро для дітей.

За матеріалами Інтернет-видань


Читайте також:
Світ
Кремль влаштовує ситуація, коли мільйони бідняків із Душанбе, Хороґа і Куляба будуть батрачити у РФ. Це призведе до етнічного конфлікту.
08:21
Світ
Пхеньян допомагає Москві коїти геноцид українців, надаючи різне озброєння. Своєю чергою, Сеул готовий надавати все необхідне Києву.
27 березня, 19:45
Світ
Там чудово розуміють загрози, які несуть дрони для класичної армії вчорашнього дня.
27 березня, 17:56
Світ
Юдеї та мусульмани мають у своїх релігіях дивну звичку вбивати червоне теля. Все для того, щоби умилостивити Господа, але не тільки...
26 березня, 12:27
Світ
Третю добу поспіль тривають запеклі бої за медичний комплекс Аш-Шифа. Командування ЦАХАЛ вперто вірить, що знищує терористів ХАМАС.
25 березня, 19:13