Правоохоронці зацікавилися елітним джипом «смотрящого» за Полтавським ДЗК Рибалки

ПОЛТАВА
09.02.2017, 08:29

У Головному управлінні Держгеокадастру в Полтавській області провели службову перевірку щодо Володимира Рибалки, начальника управління Державного земельного кадастру Головного управління Держгеокадастру. За попередньою інформацією, матеріалами перевірки зацікавилися правоохоронні органи, повідомив начальник Головного управління Вадим Чувпило під час публічного діалогу з громадськістю.


Однією з причин розслідування був елітний позашляховик Toyota Land Cruiser Prado, на якому Рибалка приїжджав на роботу й паркував на території Головного управління в неналежному місці. «ОБ» уже звертав увагу, що розкішну автівку, вартістю понад 1,7 млн грн, Рибалка до декларації не вніс, мотивуючи це тим, що транспортний засіб купив не він, а його син на початку осені 2016 року.

Правоохоронці зацікавилися елітним джипом «смотрящого» за Полтавським ДЗК Рибалки_1

Позашляховик, на якому пересувається Рибалка за його словами, належить синові

Правоохоронці зацікавилися елітним джипом «смотрящого» за Полтавським ДЗК Рибалки_3

Нагадаємо, видання писало, що син Рибалки працює лікарем у травматологічному відділенні І міської клінічної лікарні м. Полтави.

Правоохоронці зацікавилися елітним джипом «смотрящого» за Полтавським ДЗК Рибалки_5

Правоохоронці зацікавилися елітним джипом «смотрящого» за Полтавським ДЗК Рибалки_7

Остання викладена у вільний доступ Е-декларація Рибалки від 2015 року засвідчує відсутність у нього і членів його родини транспортних засобів

ЧИТАЙТЕ: «Смотрящий» за Полтавським ДЗК Рибалка приховав від держави джип за 1,7 млн грн

Другою причиною службового розслідування стало звернення «ОБ» до Головного управління з приводу законності отримання Рибалкою 0,21 га лісових земель під забудову в 2009 році.

Нагадаємо, Володимир Рибалка також опинився в центрі скандалу навколо незаконного звільнення керівниці ДЗК Полтавського району Наталі Базалук.

БІЛЬШЕ: «Смотрящий» за Полтавським Держгеокадастром готує керівника для корупційних дій в районі

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
вчора, 19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
вчора, 14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
вчора, 08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
18 квітня, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
18 квітня, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
18 квітня, 12:27