«Правозахисники» з неурядованих організацій співпрацюють із торговцями людьми – свідчення лівійського командира берегової охорони

СВІТ
30.07.2019, 07:17
«Правозахисники» з неурядованих організацій співпрацюють із торговцями людьми – свідчення лівійського командира берегової охорони

З’явилися нові підтвердження того, що члени неурядових організацій, які займаються порятунком мігрантів у Середземному морі, співпрацюють із контрабандистами, що спеціалізуються на людському трафіку.

Нещодавно цю інформацію підтвердив офіцер із лівійської берегової охорони, повідомляє «Голос Європи».

Раніше, в 2017 році, про контакти між співробітниками неурядових організацій та контрабандистами говорив італійський прокурор Кармело Цукаро. Того ж року в Італії були оприлюднені фотографії, які доводили співпрацю між торговцями людьми та членами німецької «правозахисної» організації «Jugend Rettet».

Як уже повідомляв «Останній Бастіон», серед мігрантів, які потрапляють до Європи, трапляються работорговці. Так, зокрема, в середині липня італійська поліція провела ряд арештів членів угрупування, що спеціалізувалося на работоргівлі, проституції та розповсюдженні наркотиків. Злочинцями виявилися вихідці з Нігерії, які кілька років тому отримали притулок в країні.

«Правозахисники» з неурядованих організацій співпрацюють із торговцями людьми – свідчення лівійського командира берегової охорони_1

За повідомленнями місцевої преси, нігерійська мафія перевозила до Італії африканських жінок під виглядом біженців. Їх згодом розподіляли по підпільним борделям, де вони надавали секс-послуги.

Окрім цього нігерійцями було налагоджено постачання героїну та опіатів із Західної та Центральної Африки. Встановлено, що важкі наркотичні речовини переправлялися у сусідні з Італією країни разом із сотнями нелегалів.

Читайте також:
Світ
Пхеньян допомагає Москві коїти геноцид українців, надаючи різне озброєння. Своєю чергою, Сеул готовий надавати все необхідне Києву.
вчора, 19:45
Світ
Там чудово розуміють загрози, які несуть дрони для класичної армії вчорашнього дня.
вчора, 17:56
Світ
Юдеї та мусульмани мають у своїх релігіях дивну звичку вбивати червоне теля. Все для того, щоби умилостивити Господа, але не тільки...
26 березня, 12:27
Світ
Третю добу поспіль тривають запеклі бої за медичний комплекс Аш-Шифа. Командування ЦАХАЛ вперто вірить, що знищує терористів ХАМАС.
25 березня, 19:13
Світ
«ЗА» проголосувало 14 членів Ради безпеки із 15, США – утрималися.
25 березня, 18:07
Світ
ШІ-ведучі на телебаченні обходяться дешевше, ніж справжні.
25 березня, 17:35