Представники влади знову не прийшли на зустріч із жителями Макухівки

ПОЛТАВА
28.07.2014, 14:57
Представники влади знову не прийшли на зустріч із жителями Макухівки

У суботу, 26 липня відбулися чергові збори жителів села Макухівка. На зібранні розглядалися нагальні проблеми села – сміттєзвалище, стан екології та місцеве самоуправління.

Кожного суботнього вечора селяни збираються і обговорюють стан справ у Макухівці. Кожного разу активісти села запрошують представників обласної влади, місцевого народного депутата Юрія Бублика, голову і депутатів сільської ради. Та місцева влада, як і зазвичай, проігнорувала збори жителів села. З’явилися на зібрання лише два депутати Ковалівської сільради, які представляють Макухівку.

На зборах села розглядалися проблеми забрудненості екології через сміттєзвалище.

На підтвердження критичного стану екології села стала проведена та отримана незалежна експертиза, проведена ДП «Укрнаукагеоцентр» на замовлення ГC «Останнього Бастіону».

Згідно проведеної експертизи, фахівці зробили висновок, що макухівське сміттєзвалище дуже негативно впливає на стан навколишнього природного середовища. Окрім того, метан, який виробляється при гнитті відходів, є основною причиною пожеж на полігонах побутових відходів.


Читайте також:
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36