Природний парк «Нижньосульський» матиме оглядовий майданчик

ПОЛТАВА
12.11.2019, 08:40
Природний парк «Нижньосульський» матиме оглядовий майданчик

Національний природний парк «Нижньосульський», що знаходиться на межі Полтавської та Черкаської областей невдовзі отримає майданчик для спостереження за рідкісними видами птахів.

Як повідомляє сайт державної природоохоронної організації, станом на 11 листопада вже готовий відповідний проєкт. Планується створити оглядовий майданчик у вигляді платформи 3 м на 6 м із навісом і стінками.

Як зазначають співробітники парку «Нижньосульський», запропонована ініціатива стане важливим елементом його екотуристичної інфраструктури. Оскільки оглядовий майданчик допоможе відвідувачам природоохоронної території вільно фотографувати мальовничі краєвиди та скупченнями рідкісних птахів, що гніздяться у плавнях річки Сула.

Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01