Приступ шизофренії депутата від «БПП» прямо в Полтавській міськраді

ПОЛТАВА
25.03.2016, 17:16

У Сергія Чередніченка, депутата Полтавської міськради від партії «БПП» сталося погіршення психічного стану під час засідання комісії з питань підтримки ветеранів війни та учасників АТО, соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства і дитинства.

Під час засідання голова комісії Сергій Чередніченко через динаміки на всю залу ввімкнув циркову музику. Цей учинок спричинив шквал глузування з голови комісії та засідання в цілому. Своє дивне рішення ввімкнути музику Чередніченко не аргументував.

Зазначимо, депутат Полтавської міської ради Сергій Чередніченко інвалід одночасно ІІ та ІІІ групи та має встановлений діагноз шизофренія.

Приступ шизофренії депутата від «БПП» прямо в Полтавській міськраді_1

Приступ шизофренії депутата від «БПП» прямо в Полтавській міськраді_3

«Шизофренія відноситься до тяжких психічних розладів із хронічним перебігом. Психотичні розлади (шизофренія, зокрема) – протипоказання для обіймання високих і керівних посад. Вважаю, що людина з таким діагнозом не може працювати депутатом. Узагалі, не зустрічала людей, які перенесли психоз і були депутатами», - коментує Ірина Лукашенко, в.о. головного лікаря Полтавського обласного психоневрологічного диспансеру.

Нагадаємо, 12 березня депутати Полтавської міськради постановили підготувати запит до правоохоронних органів, зокрема до прокуратури Полтавської області, щодо перевірки фактів про корупційні дії депутата Полтавської міської ради від партії «БПП» Сергія Чередніченка, пов’язані з отриманням двох медичних довідок із різними групами інвалідності, встановленого діагнозу шизофренія, ДТП у 2010 році за участю Чередніченка, у наслідок якого загинула дитина.

На звернення Володимира Дащенка, голови «Народної ради міста Полтави» прокуратура Полтавської області внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо підроблення довідок про інвалідність Чередніченком С.І.і доручила розслідування СУ ГУ Національної поліції в Полтавській області.  

Приступ шизофренії депутата від «БПП» прямо в Полтавській міськраді_5

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45