​Призначено ще 5 голів РДА на Полтавщині

ПОЛТАВА
22.04.2014, 06:03
​Призначено  ще 5 голів РДА на Полтавщині

В.о. президента України Олександр Турчинов підписав розпорядження стосовно призначень на посади голів Шишацької, Новосанжарської, Миргородської, Зіньківської, Великобагачанської райдержадміністрацій. Відповідно до статей 112 та 118 Конституції України призначено:

- ЧМИРЯ Володимира ‘Сергійовича головою Шишацької районної державної адміністрації Полтавської області.

- ПАРШЕВЛЮКА Володимира Володимировича головою Новосанжарської районної державної адміністрації Полтавської області.

- КОВАЛЕНКА Юрія Миколайовича головою Миргородської районної державної адміністрації Полтавської області.

- ОМЕЛЬЧЕНКА Павла Володимировича головою Зіньківської районної державної адміністрації Полтавської області.

- ЗВІЗДАЙ Оксану Василівну головою Великобагачанської районної державної адміністрації Полтавської області.

Цікаво, що на сайтах цих РДА відомості про нових керівників ще не з’явилися. А тим часом у більшості районів населення досить скептично ставиться до нових призначень, адже здебільшого зберігається так званий квотний принцип у підходах до формування керівного складу РДА. Тобто людей призначають за «політичною орієнтацією», а не за рівнем фахової підготовки. Тому здебільшого перевагу надають «революціонерам», а не тим, хто має принаймні достатній досвід керівної роботи.

Читайте також:
Полтава
Чиновники з депутатами навіть на тлі війни проти московії не бажають прощатися з окупаційним минулим. Їм до душі ностальгія за втраченим.
19:25
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04