Прокуратура області розслідує розтрату комунального майна на 1 млн грн

ПОЛТАВА
13.09.2018, 15:11

Прокуратура Полтавської області розпочала розслідування за фактом розтрати комунального майна посадовими особами виконавчого комітету Глобинської міської ради. 

Прокуратура області розслідує розтрату комунального майна на 1 млн грн_1

Під час розслідування прокурори встановили факт передачі особами виконкому Глобинської міськради в оренду підприємцю приміщення та майна їдалень дошкільних та шкільних навчальних закладів загальною площею 1400м² за 1 гривню. Тоді як вартість вказаного майна становить близько1 млн. грн. Слідчі встановили, що ці дії порушують вимоги Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Прокуратурою були внесені відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Наразі вживаються заходи щодо повернення майна у комунальну власність.

За інформацією прокуратури Полтавщини.

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
вчора, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
вчора, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45