Прокуратура Полтавщини підозрює керівника одного з училищ Миргорода у корупції

ПОЛТАВА
20.08.2019, 11:07
Прокуратура Полтавщини підозрює керівника одного з училищ Миргорода у корупції

Директора професійно-технічного навчального закладу у місті Миргород підозрюють у незаконному заволодінні державних коштів на суму понад 300 тисяч гривень. Назву закладу та ім'я його колишньої очільниці у Полтавській обласній прокуратурі не називають, посилаючись на таємницю слідства.

Зазначається, що наразі відкрито провадження згідно з Частиною 4 Статті 191 і Частиною 1 Статті 366 Кримінального Кодексу України. Жінку підозрюють у змові, підробці документів та привласненні бюджетних коштів.

Внаслідок зазначених протиправних дій державі завдано матеріальних збитків на суму понад 300 тисяч гривень. Прокуратура вимагатиме у суді позбавити волі колишнього директора училища терміном до 8 років.

Читайте також:
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00