Проєкт «Нехворощанської дільничної лікарні» поставлено на паузу

ПОЛТАВА
25.09.2019, 07:40
Проєкт «Нехворощанської дільничної лікарні» поставлено на паузу

У понеділок, 23 вересня, у кабінеті голови Нехворощанської об'єднаної територіальної громади відбулась нарада з приводу закритого навесні поточного року терапевтичного відділення — структурного підрозділу Новосанжарської центральної районної лікарні.

Відповідний звіт оприлюднено на сторінці Нехворощанської ОТГ у соціальній мережі Facebook. Присутні фахівці з медичної справи також мали змогу висловитися й щодо озвученого головою громади проєкту «Нехворощанської дільничної лікарні».

Повідомляється, що для селища і навколишніх населених пунктів забезпечення громадян доступом до первинної та невідкладної медицини є нагальною потребою. Проте питання відкриття лікарні у Нехворощі в умовах чинного законодавства є неможливим.

«Так запевняли нас в усіх високих кабінетах, де ми бували з нашою проблемою за останні кілька місяців. Мені особисто теж дуже хотілося б зберегти лікарню, щоб вона функціонувала не гірше, ніж 20-30 років тому, але від нас це, на жаль, сьогодні не залежить», — підсумував голова Нехворощанської ОТГ Юрій Мовчан.

Водночас усі учасники наради одностайно погодилися з думкою, що треба повернутися до відкриття при територіальному центрі відділення соціальної реабілітації людей похилого віку. Відповідне рішення буде рекомендовано до розгляду депутатам Нехворощанської ОТГ на найближчій сесії.

Читайте також:
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36
Полтава
Комунальна мафія Полтаватеплоенерго в змові із суддівською мафією продовжує тероризувати споживачів.
20 квітня, 15:35