Психічнохворий та наркоман призначені перевірити «Полтавафарм»

ПОЛТАВА
09.04.2016, 14:23
Психічнохворий та наркоман призначені перевірити «Полтавафарм»

Олександр Біленький, голова Полтавської обласної ради, видав розпорядження щодо перевірки полтавського обласного комунального підприємства «Полтавафарм». У складі комісії від громадськості – Сергій Чередніченко, хворий на шизофренію депутат Полтавської міської ради від «БПП» Солідарність» та ін’єкційний наркоман Ігор Педик-Головатий.

Психічнохворий та наркоман призначені перевірити «Полтавафарм» _1

Психічнохворий та наркоман призначені перевірити «Полтавафарм» _3

Психічнохворий та наркоман призначені перевірити «Полтавафарм» _5

Своїм розпорядженням від 04.03.2016 року Біленький розпорядився створити робочу групу з проведення перевірки ПОКП «Полтавафарм» щодо здійснення фінансово-господарської діяльності підприємства.

Нагадаємо, на минулій сесії Полтавської обласної ради Біленький домігся призначення на посаду директора «Полтавафарму» Валерія Прядка, депутата Полтавської облради від партії «Простих людей». Цим призначенням Біленький спровокував конфлікт інтересів

Психічнохворий та наркоман призначені перевірити «Полтавафарм» _7

Окрім посади депутата облради, Прядко є директором фармацевтичної компанії ТОВ «Фармпланета». Підприємство виготовляє ліки та є дистриб’ютором медичних препаратів до кількох аптечних мереж.

Психічнохворий та наркоман призначені перевірити «Полтавафарм» _9

До складу робочої групи з перевірки фінансово-господарської діяльності ввійшли два представники від громади. Це – Сергій Чередніченко, хворий на шизофренію депутат Полтавської міської ради від «БПП» Солідарність» та ін’єкційний наркоман Ігор Педик-Головатий, так званий «заступник» депутата Чередніченка (як він себе називає). Психічнохворий та наркоман призначені перевірити «Полтавафарм» _11

БІЛЬШЕ ПРО ЦЕ ЧИТАЙТЕ ТУТ

Хто саме з громади делегував Чередніченку та Педику-Головатому повноваження здійснювати перевірку «Полтавафарму» в розпорядженні голови обласної ради не йдеться. Як відсутня ця інформація і в положеннях про робочу групу та у відомостях про склад комісії.

Психічнохворий та наркоман призначені перевірити «Полтавафарм» _13

Психічнохворий та наркоман призначені перевірити «Полтавафарм» _15

Зазначимо, представники Полтавської фармацевтичної мафії зі складу посадовців Полтавської облради й ОДА робили спробу рейдерського захоплення підприємства. Тоді «ставленим» керівником був Дмитро Майборода. У заступники Майборода брав усе тих же Чередніченка та Педика-Головатого.

Тоді працівники «Полтавафарму» разом із громадськими діячами відстояли підприємство.

Детальніше про спроби рейдерського захоплення «Полтавафарму» читайте за посиланнями. 

Громада не пустила злочинців до директорського крісла «Полтавафарму»

Голова облради Біленький «відкрив Америку» у пільгах «Полтавафарму»

Полтавська фармацевтична мафія видає чорне за Біленьке

Читайте також:
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
вчора, 19:06
Полтава
Чиновники та депутати вирішили не чекати на завершення війни проти РФ, а роздерибанити надра тут і зараз. Громаду ж ніхто, звісно, не питав.
вчора, 12:23
Полтава
Повітряні очі гніву нині мають фронтовики із лав 66 Окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго. Наших земляків підсилили.
вчора, 08:12
Полтава
Неповнолітній житель Лубенського району зник безвісти ще 14 квітня. Парубок рибалив на березі річки Сула неподалік села Мусіївка.
16 квітня, 21:49
Полтава
У березні 2023 року він оформив собі службове відрядження до Республіки Польща та під виглядом робочої поїздки виїхав за межі України.
16 квітня, 15:45