Путін розкручує в Росії істерію ядерної війни. Бомбосховища будують в дитячих садах

СВІТ
25.10.2016, 06:36
Путін розкручує в Росії істерію ядерної війни. Бомбосховища будують в дитячих садах


Масштабні навчання путінської банди МНС прокотилися по всій Росії. В ході навчань перевірялася готовність бомбосховищ на випадок ядерної війни з США. У Москві були розгорнуті збірні евакуаційні пункти і санітарно-обмивальний центр.

У московській школі №1232 одна з вчительок розповіла дітям, що ядерна війна почнеться відразу після приходу до влади в США Хілларі Клінтон. За її словами, американці будуть атакувати Росію, зокрема, комарами, заражаючи жителів РФ.

У Сиктивкарі (місто в Росії, столиця Республіки Комі) урочисто відкрили дитячий садок з бомбосховищем. Дітям розповіли, що треба робити в разі початку війни, куди бігти і де ховатися, повідомляють тамтешні ЗМІ.

Відділ моніторингу


Читайте також:
Світ
Кремль влаштовує ситуація, коли мільйони бідняків із Душанбе, Хороґа і Куляба будуть батрачити у РФ. Це призведе до етнічного конфлікту.
08:21
Світ
Пхеньян допомагає Москві коїти геноцид українців, надаючи різне озброєння. Своєю чергою, Сеул готовий надавати все необхідне Києву.
27 березня, 19:45
Світ
Там чудово розуміють загрози, які несуть дрони для класичної армії вчорашнього дня.
27 березня, 17:56
Світ
Юдеї та мусульмани мають у своїх релігіях дивну звичку вбивати червоне теля. Все для того, щоби умилостивити Господа, але не тільки...
26 березня, 12:27
Світ
Третю добу поспіль тривають запеклі бої за медичний комплекс Аш-Шифа. Командування ЦАХАЛ вперто вірить, що знищує терористів ХАМАС.
25 березня, 19:13