Путін заганяє відпочиваючих до Криму

ПОЛТАВА
15.06.2014, 15:28
Путін заганяє відпочиваючих до Криму

Вже завтра більшість працівників державних російських підприємств отримають лист, який настійно рекомендує їм відправитися відпочити, як ви здогадалися, на півострів Крим.

Таким не хитрим способом президент РФ Путін спробує врятувати зірваний туристичний сезон в окупованому ним українському Криму.

Олег Сафонов, в. о. начальника «Ростуризма» вже розіслав повідомлення, в яких зазначено, що працівники держструктур повинні замовити номери в готелях і базах відпочинку півострова.

Оплата відпочинку буде надана профспілками та підприємствами. Для цих цілей вже виділено 8 мільйонів євро.

Чи врятує це курортний сезон? Малоймовірно

Причиною тому може стати підприємливість деяких росіян, які вже зараз пропонують придбати підроблені документи про «відпочинок в Криму».

Подібному бізнесу вже пророкують непогану перспективу, адже бажаючих продемонструвати свою лояльність путінському режиму знайдеться не один десяток людей: це і силовики, і чиновники, депутати, працівники судової системи, а тепер ще й службовці держпідприємств та концернів. А ось охочих, серед них. їхати для цього до Криму - знайдеться куди менше.

До слова, нагадаємо, що уряд Росії почав вимагати не тільки довідки і папірці про те «як я чудово провів літо в Криму», а й «замокрені» печатки на путівках.

Навряд чи подібні заходи змусять людей змінити свої переваги, та більшість буде відпочивати там, де звикли. Як варіанти, набагато зручним і комфортним: Європа й Емірати.

А список особистих, сімейних розтрат (на курортний сезон), напевно, поповниться графою - «На підробку документів».



Олександр Сергеев

"Останній Бастіон"


Читайте також:
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00