ПУТНІСЬКА ПОМСТА. Путін вирішив убити банкіра, що породив його як президента

СВІТ
02.07.2015, 13:48
ПУТНІСЬКА ПОМСТА. Путін вирішив убити банкіра, що породив його як президента

Колишній сенатор Росії і куратор Путіна, банкір Сергій Пугачов, заявив про плани повернути активи вартістю $ 15 млрд через міжнародний суд. Пугачов написав Путіну про це листи приблизно рік тому, в яких повідомив Путіна, що активи були незаконно експропрійовані.

52-річний Пугачов висловив повну впевненість в тому, що суд стане на його бік, оскільки він володіє доказами того, що його власність була саме експропрійована.

28 червня під двома автомобілями Пугачова були знайдені вибухові пристрої. Після цього поліція взяла російського магната під цілодобову охорону.

Колишній банкір Путіна заявив, що проти нього ведеться кампанія терору в стилі КДБ і припустив, що її замовником слід вважати Кремль.

"Ті, хто це зробив, знову використовують старі методи КДБ, які пора б залишити в минулому. Якщо таке відбувається за межами Росії, уявіть тільки, що могло б статися в самій Росії", - заявив Пугачов.

Раніше Пугачов, один з керівників передвиборного штабу Путіна на президентських виборах 2000 року, заявив, що саме він висунув кандидатуру бандглаваря ФСБ Путіна на роль наступника Єльцина.


Читайте також:
Світ
Америка та Європа не просто можуть, але мають підготуватися до того, що буде відбуватися далі у війні. Україна не повинна бути самотньою.
06:00
Світ
Влада Польщі готова піти на розміщення на своїй території американської ядерної зброї.
вчора, 16:12
Світ
США можуть вперше запровадити санкції проти підрозділу ЦАХАЛу
вчора, 09:25
Світ
Країна-загарбник продовжує втрачати населення внаслідок природних втрат. І це відбувається без урахування втрат на полі бою в Україні.
вчора, 08:23
Світ
Сучасна ресурсна федерація з осердям у Кремлі віками уярмлює, асимілює та винищує окуповані етноси. Найбільше страждають нечисельні.
21 квітня, 16:12
Світ
Ракетний удар по місцевості, де перебував чеченський лідер, завдано тієї миті, коли він розмовляв супутниковим телефоном із Москвою...
21 квітня, 14:00