Реформи в дії: поліцейські 4 години катували людину через суперечку

УКРАЇНА
19.10.2019, 08:52
Реформи в дії: поліцейські 4 години катували людину через суперечку

Наслідки розпіареного реформування структур МВС залишають бажати кращого: з новою поліцією прийшли нові проблеми, натомість старі не зникли – включно з застосуванням правоохоронцями тортур.

Слідчі Київського теруправління ДБР оголосили підозру у катуванні двом поліцейським Васильківського відділу поліції ГУ Нацполіції в Київській області, повідомляє УП.

Як пояснюють у ДБР, чоловік на зупинці громадського транспорту почав словесний спір з правоохоронцями. У відповідь вони застосували сльозогінний газ і почали бити людину прикладом автомата.

Далі поліцейські надягли на потерпілого кайданки, вивезли його на безлюдну місцевість Васильківського району Київщини, де продовжили жорстоко бити.

Дійшло до того, що поліцейські закрили чоловіка в багажнику, вдаривши прикладом автомата по голові. Тривали всі ці знущання близько чотирьох годин.

Родичі чоловіка його розшукували і, сподіваючись на допомогу, зверталися до того самого Васильківського відділу поліції, співробітники якого здійснили викрадення та катування.