Ремонт колектора завершено. Але кота за хвіст ще тягатимуть...

ПОЛТАВА
10.04.2014, 12:25
Ремонт колектора завершено. Але кота за хвіст ще тягатимуть...

Завершилася епопея з ремонтом колектора поблизу перехрестя вул.. Фрунзе і Красіна. Як, відомо, ще наприкінці минулого тижня тут буквально провалилася ділянка проїжджої частини. Як у відомій пісні: «…И вдруг земля исчезла из-под ног!». Добре, що вона в даному випадку не щезла з-під колес. 

 

Одне слово, ніхто не постраждав, але працівникам «Полтававодоканалу» знадобився майже тиждень, аби справитися із проблемою. Адже довелося міняти каналізаційний колектор, внаслідок пошкодження якого й стався підмив грунту під проїжджою частиною

Це, до речі, вже не перший випадок за останні роки. Тож, де тепер очікувати нової небезпеки?

Ну, а тепер залишилося навести лад на самій дорозі і прилеглій території. З цим у нас зазвичай бувають проблеми. Бо у той час, як водоканальці працювали ледь не цілодобово, оскільки ситуацію треба було швидко «розрулювувати», то тепер будуть розмусолювати: хто винен, хто оплачуватиме, кому робити?… Одне слово, ще потягають кота за хвіст!

Бачте, що тут робиться…

  

Читайте також:
Полтава
Московитським загарбникам ніколи не були раді на українській землі. Ворог цього відверто не розуміє, а тому платить велику криваву ціну.
19:15
Полтава
Мешканці другого за населенням міста Полтавщини скаржаться у соціальних мережах на дезінформацію. Влада ж закликала не панікувати.
14:56
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27