Репортажі з-за кобищанських парканів: 73

ПОЛТАВА
06.12.2018, 07:51

Репортаж 73: відповідальність як риса не нашої національності ̶ Мамай знову мер! Шамота, ховайся?

Репортажі з-за кобищанських парканів: 73_1

Ні, товариство, це вже навіть не смішно – Олександр Федорович Мамай вдруге на місяці у якості фантому, і паралельно – балаганного блазня, отримав право підпису документів мерії. З якимись, повідомляється, обмеженнями. Не знаємо, як у вас, кобищанці, велося, але гарні люди з нашого оточення поселялися на дурку після набагато неочевидніших симптомів.

Цього разу до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань вліз хтось з Ірпеню на Київщині. Вніс зміни, зробив вчорашнього сьогоднішнім. З чого робимо висновок – Полтавщина перебуває в облозі неадекватних державних службовців, наділених доленосними для решти співгромадян можливостями. На черзі – реєстратори низки сусідніх областей, серед яких нас особливо тривожать Чернігівська і Сумська – області з воєнним станом (Харківський ресурс шоста палата вже реалізувала). А як війну Мамай оголосить Бєлгородщині, з нього, бачимо, станеться!

Вже й попередній сюжет з красноградською реєстраторкою пані Батиченко-Рублею, її автовокзальними пригодами і поцупленою флешкою з ключем, який практично не можна зламати людині з освітою рівня колишнього мера (http://bastion.tv/news/reportazhi-z-za-kobishanskih-parkaniv-66/?fbclid=IwAR1w-CPXXvPKNXmPSiBuFNHCBYxhYg_X2-iOFzLaZlreAv_0euDIUFtQy-Y), претендував на нехилу зав'язку для детективного серіалу, але ми не могли припустити, що друга серія буде виставлена на загал так швидко. Видать, осіннє загострення несподівано перетекло у зимове.

Припущень – купа. Як і запитань. Де зловмисник взяв гроші на створення розгалуженої мережі не вельми обтяжених відповідальністю чиновників? Чому зволікає поліція? І бригада хлопців з каретою швидкої допомоги?

Вадим Демиденко

Читайте також:
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
вчора, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
вчора, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54
Полтава
Важливі на передовій ресурси покликані прискорити спорудження нових і посилення наявних бліндажів із шанцями. Тил рішуче допомагає фронту.
21 квітня, 11:36