Російське радіо почала заполонювати українська мова

СВІТ
01.07.2017, 11:19

На російській радіостанції «Ехо Москви» вийшов перший випуск україномовної програми. Зазначимо, що автори програми – Матвій Ганапольський, Олексій Соломін та Олексій Наришкін – передумали називати програму «А шо там у хохлов», замість цього назвавши її «Шо там у них».

До речі, з трьох ведучих українською вміє говорити тільки один – Ганапольський. Як видно на відеозаписі ефіру, Ганапольський добре володіє українською мовою, тому він говорив майже всю програму. Його колеги-ведучі знають лише окремі слова українською і не вміють їх вимовляти. Програма вийшла беззмістовною.

Значну її частину зайняла розповідь Ганапольського про те, що українською мовою можна привітатися словами «вітаю вас», «добрий день» чи «доброго дня». Також він пояснював своїм колегам та радіослухачам, що означають такі слова, як: «тобто», «товариство», «пані та панове».

В кінці програми Ганапольський пообіцяв, що пізніше «Шо там у них» стане більш інформативною.

Відділ моніторингу

Читайте також:
Світ
Кремль влаштовує ситуація, коли мільйони бідняків із Душанбе, Хороґа і Куляба будуть батрачити у РФ. Це призведе до етнічного конфлікту.
08:21
Світ
Пхеньян допомагає Москві коїти геноцид українців, надаючи різне озброєння. Своєю чергою, Сеул готовий надавати все необхідне Києву.
27 березня, 19:45
Світ
Там чудово розуміють загрози, які несуть дрони для класичної армії вчорашнього дня.
27 березня, 17:56
Світ
Юдеї та мусульмани мають у своїх релігіях дивну звичку вбивати червоне теля. Все для того, щоби умилостивити Господа, але не тільки...
26 березня, 12:27
Світ
Третю добу поспіль тривають запеклі бої за медичний комплекс Аш-Шифа. Командування ЦАХАЛ вперто вірить, що знищує терористів ХАМАС.
25 березня, 19:13