Російські журналісти зацікавилися долею Кобзона… в Кобеляках

ПОЛТАВА
07.04.2014, 05:55
Російські журналісти зацікавилися долею Кобзона… в Кобеляках

Як відомо, минулого тижня Кобеляцька міська рада ухвалила рішення позбавити співака Йосипа Кобзона звання «Почесний громадянин» міста. З цього приводу у російський ЗМІ зчинилася чергова хвиля антиукраїнської істерії. 

 

Генеральний директор ОДТРК «Лтава» Микола Ляпаненко повідомив, що до нього звернулися представники кількох російських телеканалів з проханням надати інформаційні матеріали щодо рішення Кобеляцької міської ради. Однак він заявив, що «ніяких відеоматеріалів ні про цю подію, ні щодо інших українських тем, які цікавлять журналістів Росії, ОДТРК «Лтава» надавати принципово не буде. Бо вважає для себе неможливою і недопустимою співпрацю з російськими ЗМІ, які, всупереч міжнародним стандартам журналістики, цинічно фальсифікують будь-яку інформацію про ситуацію в Україні».

ОДТРК «Лтава» вітає рішення Кобеляцької міської ради про позбавлення звання Почесного громадянина Кобеляк відомих російських діячів культури. Це справжня принципова позиція патріотів і адекватна форма протесту проти дій тих російських митців, котрі зганьбили себе підтримкою агресивної політики Путіна проти України.

 

 

Читайте також:
Полтава
Переправу через ставок у селі Зубівка нарешті привели до задовільного стану. Дарма, що полотно з ямами поруч лишилося незмінним.
12:32
Полтава
Жодна із «злочинних» влад з 2000 року так і не застосувала, оскільки розуміла його необґрунтованість і несправедливість.
09:00
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
вчора, 14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
вчора, 06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
23 квітня, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
23 квітня, 08:18