«Роскомнадзор» заблокував відео «Останнього Бастіону»

ПОЛТАВА
04.09.2019, 06:11

На редакційну скриньку «Останнього Бастіону» прийшло повідомлення, згідно з яким перегляд одного з наших відео заборонили на території Російської федерації згідно з рішенням тамтешнього органу цензури «Роскомнадзор».

«В соответствии со статьей 15.3 Федерального закона от 27.07.2006 № 149-ФЗ «Об информации, информационных технологиях и о защите информации» уведомляем, что согласно требованию Генеральной прокуратуры Российской Федерации от 12.03.2015 № 27-31-2015/Ид831-15 информация, размещенная на информационном ресурсе http://www.youtube.com, содержит призывы к массовым беспорядкам, осуществлению экстремистской деятельности, участию в массовых (публичных) мероприятиях, проводимых с нарушением установленного порядка, недостоверную общественно значимую информацию, распространяемую под видом достоверных сообщений, которая создает угрозу причинения вреда жизни и (или) здоровью граждан, имуществу, угрозу массового нарушения общественного порядка и (или) общественной безопасности либо угрозу создания помех функционирования объектов жизнеобеспечения, транспортной или социальной инфраструктуры, кредитных организаций, объектов энергетики, промышленности или связи», – йдеться у офіційному повідомленні «Роскомнадзору», яке переадресувала нашій редакції служба підтримки Youtube.

Відеороликом, якого злякалися в Росії, виявилося відео, зняте на мобільний телефон парамедиком Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» Олександром Бошком 7 серпня 2014 року. На відео показано приготування бійців ДУК до прориву у село Степанівку повз контрольовану терористами Савур-Могилу.

Відео було опубліковане як додаток до статті «Бої за Савур-Могилу і Степанівку: минуло п’ять років», яка з’явилася на нашому сайті місяць тому – 2 серпня.

Редакція «Останнього Бастіону» приємно вражена оперативністю російських цензорів та їхньою цікавістю до нашого ресурсу і обіцяє і надалі не залишати їх без роботи.

Читайте також:
Полтава
Мешканець Великобудищанської громади до останнього подиху боронив рідну землю від загарбників. Тепер чоловік у Небесному Воїнстві України.
вчора, 14:47
Полтава
Полтавським «зеленим ямщикам» слід брати приклад із колег по цеху. Але, коли бажання сприяти перемозі України немає, то воно і не з'явиться.
вчора, 06:02
Полтава
У міській раді склалася типова для всіх органів виконавчої влади ситуація. Так, одним набридло виконувати свої обов'язки, іншим їх мало.
27 березня, 12:18
Полтава
Чоловік рибалив в акваторії Кам'янського водосховища неподалік села Орлик Полтавського району. Тепер доведеться заплатити штраф.
27 березня, 07:00
Полтава
Депутати з чиновниками погодили план щодо усунення назв, які мають російське або совєцьке походження. Виявляється, не все ще декомунізовано.
26 березня, 20:23
Полтава
Нерестова заборона в області діятиме до кінця весни. Це дозволяє природоохоронцям кількісно відновлювати наявність прісних біоресурсів.
26 березня, 14:45