Розкішний маєток Рабиновича під Києвом показали українцям

УКРАЇНА
22.11.2017, 08:23

Блогер Сергій Наумович опублікував в ФБ інформацію про новий дім, який, як він стверджує, орендує політик і нардеп Вадим Рабинович.

“Рабинович – збирається відсвяткувати новосілля. Він переїжджає в новий розкішний будинок в Конча Заспі (елітний район під Києвом), на Дамбі, оренда якого обходиться йому щомісяця в 10 000 доларів США, – пише Наумович. – Ось як описують цей будинок на сайті одного з ріелторських агентств. “Котеджий комплекс знаходиться за Обухівським напрямком, на 5-му км “Великої дамби”, на відстані 15 км від КП, в котеджному містечку “Дніпрова хвиля”. На території цілодобова охорона, в будинку встановлено додаткову сигналізацію Венбест. Будинок зданий в експлуатацію в 2015 р Будинок – 495м2, територія – 75 соток, SPA басейн – 275м2, зона відпочинку “Грот” – 220м2, зимовий сад – 20м2, причал на Дніпрі – 30 п / м, допоміжний будинок – 100м2, льох – 100м2, будинок охорони – 120м2. Система розумний будинок”.

Він опублікував відео, зняте з коптера, яке, за його словами, йому передали “добрі люди”.

Блогер ставить собі запитання – чи зверне увагу НАЗК на таку дорогу оренду житла Вадимом Рабиновичем, яку той повинен вказати у своїй декларації.

“Цікаво, чи зверне увагу на цю інформацію Національне агентство по вопросам Запобігання Корупції (НАЗК)? Адже оренду будинку Рабинович обов’язково повинен вказати на сайті електронного декларування. 10 000 доларів США на місяць – сума обов’язкова до декларування. Але досі жодних записів щодо оренди будинків на Дамбі на сайті НАЗК від Рабиновича не з’явилося, хоча раніше він орендував інший будинок на тій же Дамбі. Його Рабинович у своїй декларації не вказав”, – пише Наумович.

Нагадаємо, виконувач обов’язків директора, головний інженер державного науково-виробничого підприємства “Картографія” Олег Неживий придбав квартиру в Києві за 1,3 мільйона гривень.

Нагадаємо, екс-дружина судді Вищого госпсуду Артура Ємельянова по офіційному розлученню продовжує мати спільний побут із ним. Крім того, у неї помічено численну елітну нерухомість у різних куточках світу, де нібито колишнє подружжя відпочиває разом.

Раніше ми розповідали про небідне життя київського прокурора Вадима Чуйкова. Нерухомість в столиці, елітні авто і байк – далеко не повний перелік статків скромного державного службовця.

Також раніше в мережі показали розкішне життя начальника відділу представництва в адміністративному судочинстві управління представництва захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури м. Києва Василя Смітюха.

Також потрапив під розслідування громадських активістів заступник прокурора Київської області Бендик Ярослав Миколайович. Єдиним джерелом доходів прокурорської родини є заробітня плата чиновника, та це не завадило Бендикам назбирати на елітну нерухомість і дорогі авто.