Розплата не оминула: у Маріуполі розстріляли терориста ДНР Романа Джумаєва

УКРАЇНА
16.09.2019, 14:11
Розплата не оминула: у Маріуполі розстріляли терориста ДНР Романа Джумаєва

У Маріуполі 16 вересня у власній квартирі розстріляли терориста ДНР Романа Джумаєва, який знаходився під домашнім арештом.

Про це повідомляють поліція області та місцевий сайт 0629.

«Факт вбивства в місті Маріуполі – так, у нас зареєстрований, на місці працює слідча оперативна група і керівництво поліції», – повідомила речниця поліції Донецької області Олександра Гаврилко, пообіцявши згодом оприлюднити деталі. Вона також підтвердила, що йдеться про Романа Джумаєва.

Джумаєв народився в Маріуполі у 1991 році. Влітку 2014 року він пішов воювати проти українських Збройних сил на боці сепаратистів, був у складі інтербригади «Пятнашка». Брав участь в боях за Дебальцеве та Донецький аеропорт.

Розплата не оминула: у Маріуполі розстріляли терориста ДНР Романа Джумаєва _1

В руки українських силовиків бойовик потрапив у вересні 2017 року, коли через Мар’їнку намагався в’їхати на звільнену від проросійських формувань територію, аби провідати родичів. Попри тяжкість провини терорист був відпущений під домашній арешт.

За інформацією на сайті поліції області, тіло вбитого було виявлено у тамбурі квартири. Попередньо встановлено, що близько 11:30 понеділка невідомий подзвонив у двері Джумаєва, а коли той відчинив – застрелив його.