РОЗСЛІДУВАННЯ: Як керівники поліції Полтавщини заробляють на здоров’ї підлеглих

ПОЛТАВА
03.10.2017, 10:34
РОЗСЛІДУВАННЯ: Як керівники поліції Полтавщини заробляють на здоров’ї підлеглих

«ОБ» розпочинає журналістське розслідування, пов’язане із протиправним збагаченням посадових осіб Національної поліції в Полтавській області та Лікарні МВС області щодо вчинення дій, пов’язаних із отриманням грошових компенсацій Вищим керівництвом під час звільнення за станом здоров’я та протиправним відмовлянням в отриманні компенсацій рядовими працівниками поліції.

Наразі відомо щонайменше про п’ять фактів протиправних відмов у проведенні службових розслідувань нещасних випадків, пов’язаних із отриманням травм та захворювань рядовими працівниками поліції і відмові їм у виплаті грошових компенсацій.

До вказаних протиправних дій можуть бути причетні як керівники обласної поліції (начальник управління кадрового забезпечення Гаврик С.Ю., начальник відділу правового забезпечення Горобець О. М. та ряд інших ) так і керівництво ДУ «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Полтавській області» Глушко О.О. – начальник установи, Кривуля Ю.М. – начальник лікарні (з поліклінікою).

У рамках розслідування ми покажемо, хто і як наживається на утисках рядових працівників і не виплаті їм компенсації.

За результатами розслідування видання направить отриману інформацію до компетентних органів з метою прийняття правового рішення. 

Читайте також:
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54