Садочок №34 «Журавлик» у Полтаві отримав дитячий майданчик!

ПОЛТАВА
10.06.2015, 08:17
Садочок №34 «Журавлик» у Полтаві отримав дитячий майданчик!


Садочок №34 «Журавлик» у Полтаві отримав дитячий майданчик! _1

Завдяки благодійній акції від ГО «Останній Бастіон» оновити ігрову територію можуть і садочки! Вихователі дитсадку «Журавлик» приєдналися проекту від «Останнього Бастіону» "Зробимо щасливе дитинство нашим малятам разом", оскільки міська влада на чолі зі "Совістю України", Мамаєм, уже рік нічого не робить задля добробуту нашого майбутнього, наших дітей (діти ж не беруть участі у виборах, нащо їх купувати гречкою, так, Олександре Федоровичу?).

Пліч-о-пліч із батьками та вихователями команда «Бастіону» насипала малюкам повну пісочницю якісного піску. Невдовзі ми разом встановимо новеньку гойдалку, щоби зробити літо в садочку яскравішим і насиченішим.

Садочок №34 «Журавлик» у Полтаві отримав дитячий майданчик! _3

«Зробимо щасливе дитинство нашим малятам разом» - безстрокова благодійна акція від Геннадія Сікалова лідера ГО «Останній Бастіон». Наша мета – не піар, адже ми не робили жодної реклами в місті, як-то чинить «Нова Полтава» з її «Толокою». Ми хочемо спільними зусиллями зробити місто, у якому хочеться жити! До нас уже долучилися більше як 400 полтавців і ми спільними силами зробили 25 дитячих майданчиків, зокрема й для садочку. Але це тільки початок! Ще стільки ж заявок в опрацюванні і щодня до нас надходять нові дзвінки, у яких люди питають, як можна взяти участь в проекті та чим вони можуть допомогти. Нагадуємо, що подати заявку ви можете за телефоном 095-24-699-18 та 063-558-1-588 (координатор акції Сергій).

Садочок №34 «Журавлик» у Полтаві отримав дитячий майданчик! _5

Без гучних слів і лозунгів, без банерів і реклами на телебаченні «Останній Бастіон» разом із активними, самосвідомими полтавцями просто зараз роблять місто, у якому безпечно, приємно і, щонайголовніше, хочеться жити всім: і дорослим, і малим!

Садочок №34 «Журавлик» у Полтаві отримав дитячий майданчик! _7

Разом змінимо життя на краще!

Команда ГО «Останній Бастіон»,

сотні небайдужих полтавців

Геннадій Сікалов. 


Читайте також:
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54