«Саджати не будемо»: Зеленський уникнув чіткої відповіді на питання про боротьбу з корупціонерами (відео)

УКРАЇНА
10.10.2019, 07:43

Володимир Зеленський спробував уникнути відповіді на питання, яке стосувалося одного з демагогічних гасел своєї виборчої кампанії «Саджати будемо».

Запитання про виконання обіцянки було озвучене під час прес-марафону, що розпочався сьогодні вранці. Це запитання пролунало на 21-й хвилині онлайн-трансляції НВ.

Отримавши від журналіста запитання, Зеленський спершу почав говорити на іншу тему – про швидкість прийняття Верховною Радою нових законопроектів.

Згодом він усе ж таки повернувся до суті питання, заявивши, що не може впливати на МВС. Ситуацію з іншими правоохоронними органами він не прокоментував.

Відзначимо, що Арсен Аваков повторно зайняв пост очільника МВС за підтримки партії «Слуга народу». Також у розмові з Трампом Зеленський заявляв, що новий генпрокурор буде «його» людиною. Як нещодавно інформували ЗМІ, Національне антикорупційне бюро України після обрання Володимира Зеленського президентом почало активно захищати інтереси олігарха Ігоря Коломойського: всі пов’язані з ним старі справи забуті, а причин для порушення нових не помічають.