Самовисуванець по 149 округу, який «гарантував націоналізацію майна олігархів», зняв свою кандидатуру

ПОЛТАВА
17.07.2019, 05:31

Сергій Шкарбан, самовисуванець зі 149 виборчого округу, більше не братиме участь у виборчих перегонах. Чоловік написав звернення із заявою про відмову балотуватися.

Оскільки бюлетені вже надруковані, ЦВК зобов'язала дільничні комісії проставити у них штамп «Вибув» проти прізвища кандидата.

Як можна судити з наявних джерел, Сергій Шкарбан балотувався як технічний кандидат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П’ятдесят відтінків Зеленського: на Полтавщині зав'язалася битва «слуг народу»

Медійною впізнаваністю екс-кандидат не відзначається. Згідно з даними ЦВК, Шкарбан проживає за межами округу, у місті Черкаси, має середню спеціальну освіту і працює оббивальником меблів.

Програма екс-претендента на депутатське крісло дуже проста і лаконічна. При цьому кандидат не просто обіцяв, а «гарантував» виборцям «націоналізацію майна і власності олігархів», а також… проведення капітальних ремонтів житла мешканців області. Всезагального ремонту меблів серед пунктів програми не було.

Читайте також:
Полтава
Поліція спільно з природоохоронцями вилучила півтора кілометра браконьєрських сіток у Кременчуцькому районі. Злодіїв не вдалося затримати.
08:29
Полтава
Невідомі особи без дозвільної документації здійснили геодезичні й вибухові роботи у ландшафтному парку «Гадяцький». Завдано збитків державі.
вчора, 19:14
Полтава
Він написав понад 60 антиукраїнських статей на замовлення московії
вчора, 17:11
Полтава
Чиновники та депутати нашого краю здебільшого лишаються осторонь війни. Для них ніби не існує нічого, крім глибини власної кишені з грошвою.
вчора, 12:27
Полтава
46-річний військовослужбовець поліг у бою проти московитів за село Урожайне на Донеччині цього тижня. Він не дозволив ворогу просунутися.
вчора, 06:00
Полтава
Незламний воїн поліг смертю хоробрих торік 20 липня, виконуючи бойове завдання на Бахмутському напрямку. Тепер його Чин увічнено у граніті.
17 квітня, 19:06