Село в Козельщинському районі має новий спортмайданчик

ПОЛТАВА
21.08.2019, 06:27
Село в Козельщинському районі має новий спортмайданчик

Мешканці Новогалещинської об'єднаної територіальної громади віднині мають можливість розвиватися фізично. Для потреб селян відкрито оновлений спортивний майданчик, обладнаний тренажерним комплексом.

Інформацію про це оприлюднено на сайті Новогалещинської ОТГ. Повідомляється, що встановленню тренажерів у селі посприяв депутат Полтавської обласної ради Анатолій Ханко.

Віднині кожен охочий може розвивати свої фізичні навички під час спортивного відпочинку і сімейного дозвілля, зміцнюючи своє здоров’я. Чиновники зазначають, що покращення спортивної інфраструктури у сільській місцевості має сприяти підвищенню загальної культури населення і розв'язати проблему незайнятості молоді.

Читайте також:
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01
Полтава
На превеликий жаль, проблеми з дурнями та дорогами характерні не тільки для росії. У Полтавському краю теж вистачає подібного.
21 квітня, 13:54