​Семенівський навчально-виховний комплекс на Полтавщині отримав нове технічне обладнання

ПОЛТАВА
15.11.2019, 07:35
​Семенівський навчально-виховний комплекс на Полтавщині отримав нове технічне обладнання

Навчально-виховний комплекс №1 імені Михайла Хорунжого у Семенівці отримав нове обладнання для кабінетів природничо-математичних предметів.

Про це інформує офіційний сайт Семенівської об'єднаної територіальної громади. Зазначається, що необхідне технічне оснащення було централізовано придбано за бюджетні кошти на суму 2 мільйони 882 тисяч 360 гривень.

Закупівлю було здійснено комунальною установою "Центр фінансово-статистичного аналізу та матеріально-технічного забезпечення освітніх закладів" Полтавської обласної ради. Інноваційне обладнання на предмет безпечності безпосередньо протестовано в опорному закладі селищним головою Семенівки, начальником відділом освіти, директором школи та вчителем фізики.

Читайте також:
Полтава
24-річний уродженець Полтавщини поліг смертю хоробрих у боях Східному фронті. Проститися із захисником вийшла чи не вся громада.
14:45
Полтава
Дрони, тепловізори, планшети й не тільки — так допомагають захисникам України наші земляки. Влада ж Полтави досі свідомо пасе задніх.
06:10
Полтава
Некомпетентність депутатів і чиновників просто зашкалює. Громадськість обурена блюзнірським ставленням до загиблих на фронті Героїв.
вчора, 19:04
Полтава
Полтавські «зелені ямщики» присмокталися до бюджету міста, ігноруючи війну. Добре, що є громади в області, які вкладаються в оборону.
вчора, 08:18
Полтава
«Зелені ямщики» готуються зустрічати з квітами московитів. Натомість селяни в області вкладаються у нашу спільну перемогу над ворогом.
22 квітня, 19:27
Полтава
На сьомий день пошуків правоохоронці повідомили про знайдення дитини без ознак життя. Тіло перебувало у водоймі аж на Київщині.
22 квітня, 06:01